Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Praktijk weer geopend vanaf woensdag 3 maart!

 

Wat ben ik blij dat ik weer mag doen wat ik het liefst doe!

Graag ontvang ik jullie weer in mijn praktijk voor een behandeling. Vooral in deze onzekere tijd met soms veel spanningen.

Het vele thuis werken of gewoon een moment voor jezelf.

Bel, app of mail voor een afspraak.
Florine Dijkgraaf Arends
Tel. 0623305252
Info@arendsmassagetherapie.nl

 

Tuina ontspanningsmassage
45 min voor 35 euro
60 min voor 45 euro

 

Wat is een ontspanningsmassage?

Je spieren maken jouw lichaam en zorgen ervoor dat je elke dag de dingen doet, die je wilt en moet doen. Eens in de zoveel tijd moet je de spieren de rust en ontspanning geven die ze nodig hebben. Want wist je dat een lichaam dat ontspannen is beter functioneert en fitter is? Tijdens de ontspanningsmassage in de praktijk behandel ik de delen die jij wenst. Wellicht heb je ergens een pijntje of zit je niet lekker in je vel? Heb je nergens last van maar wil je je lichaam even tot rust brengen? Dan behandel ik de spieren en de drukpunten. Bij de ontspanningsmassage zal ik mij vooral richten op de schouders, de nek en de rug. Je komt in ieder geval herboren van de tafel en merken dat de behandeling iets met je lichaam doet.

Wat is het verschil tussen een ontspanningsmassage en een Tuina massage?
Bij een ontspanningsmassage ligt de focus echt op ontspanning, zowel tijdens de massage en daarna. Bij een Tui Na massage draait het om het opheffen van blokkades waardoor er uiteindelijk ontspanning in het lichaam ontstaat. Een Tui Na massage gaat dan ook een stuk dieper dan een ontspanningsmassage. Zie het als een stevige maar rechtvaardige massage.